Szilveszteri pukizás

2008.01.02. 15:50 | Bear | Szólj hozzá!

Nem kell rosszra gondolni, csak annyit, hogy Bogyó még tavaly(előtt?) kapott valódi faterjától két “lómai gyeltyát”, hogy lője el, azóta a szekrény tetején romlott, egészen a kőtöccködésig, amikoris megtaláltuk.

Jelentem, most szilveszterkor ellőttük. Baromi büszkék voltunk rá, még sosem volt piromániai eszközünk üzemeltetve, kivéve a csillagszórót, úgyhogy naon jó volt.

Kivittem, leszúrtam, meggyúlt. Felszállt, tyűűűűű, pukkk, mindezt kétszer hatszor. Csak álltunk, “Ááááááh, Óóóóóh, gyönyörűűűű, aztnéééééézd, Mackóláttad?” Látta, nem nagyon érdekelte.

Jó is volt ez nekünk egészen éjfélig, amikoris a kőgazdag/újgazdag pátyi szomszédok úgy nagyjából az augusztus 20-i tüzijáték és a második világháború közé eső fergeteggel köszöntötték az újévet. Ekkor Cicámmal egymásra néztünk és rettenetes röhögés vett erőt rajtunk. Mi büszkék voltunk a tyűűűűűűpukk-ra, de beláttuk annak csekélyke befolyását a világtörténelemre.

“Kicsit sárga, kicsit savanyú, de a miénk!”

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr6328067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása