Magamról

2008.02.21. 12:44 | Bear | 1 komment

Ezt a részét utálom a blogkészítésnek, mivel egy ilyet, illetve egy nagyon poénos és humoros, minden kényes igényt is kielégítő bemutatkozást már készítettem, csak a rengeteg blogköltöztetésben elveszett.

Na mindegy, ennek meg kell lennie.

Jómagamra nézve egy korosodó vén dögöt jóképű, sármos pasit harminchét évet végigtaposott, sokatt látott, sokat tapasztalt, nagytudású, életvidám, bő tizenöt évesnek kinéző embert látok a tükörben. Nem teszem túl gyakran (mármint a tükörbe nézést, mert az árt az egészségnek, meg minek). Foglalkozásomat tekintve ámítástechnikus vagyok, vagy szép magyar szóval informatikus, vagy ahogy a franciák mondják, ha jól beszélnek angolul: ájtígáj. (mindig mondtam, hogy gyanúsak ezek, még magyarul sem tudnak, mint minden tisztességes ember, meg a jóisten)

A hétszünyű kapanyányimonyók

Kiscsaládom (ha magamat leszámítom) három és fél tagból áll, bár ez a fél kicsit sántít, mert a lábára léptem, majd elmondom):

Cicám, aki az eddigi életem legnagyobb ajándéka, másodállásban embereket idomít egy kis állami beltenyészetben, főállását tekintve feleség, anya és tisztelendő (nem pap, hanem amiatt, amit megtesz értünk).

A kiskölyök egy barátnő gyereke, szegény csak véletlenül került oda, Cicám nem tudta, hogy fogyasztás előtt felrázandó :-)

 

Vivi/Csimbor/Bogyó (mikor melyiket engedi használni): kiskorú, de már korlátozottan cselekvőképes nevelt leányom, akinek én "műfaterja" vagyok (ez az ő találmánya), jelenleg főállású pályaválasztó, részidőben durcás és gyakran identitás-kereső hajlamot mutat.

Látod. Nem látod? Na látod!

 

Mackófiam/Mickóka/Bákom: családunk legfiatalabb, de legközépenállóbb tagja, úgy nagyjából az egész otthoni élet őróla szól, és hogy ez így is maradjon, azért mindent megtesz. Mi többiek imádjuk, bár a lenti családtagocska tart tőle, nem ok nélkül. Fiacska most lesz két éves, kiskorú, de már érett: tud enni, inni, aludni, hisztizni, babanyelven beszélni, puszit adni, hisztizni, hisztizni, életet megédesíteni, hisztizni. Ezt mind, gyakran egyidőben.

Ezt a képet a valóság készítette, mobiltelefonnal

 

Zoé/Féreg/Kurvakutya/Szaros/Picikutyi/Kisállat: falatnyi méretű yorkiekutya, aki a sors valamilyen fintora folytán egészséges normál yorkie szülőktől, öt normál méretű (~4-5 kg-os) testvér ellenére egy pukkadásig zabáltan is csak 2 kilós kis szőrcsomó. Főállású gané, ahova lehet, odapisil, odaszarik, de ha már nem megy neki az előző kettő, akkor beeszik valami fellelhetőt (gumicsirke, békanyál, bútorlap, diófakéreg, hajszál(ak), szőnyegcsomó) és az esetleg még tisztán maradt helyekre rókázza vissza. Ezért és sok másért nagyon szeretjük, innen a felsorolt becenevek. Régen tudott pelenkára pisilni, de már elmúlt. Most védi az udvart, nem létező ellenségeket harciállatként támad, morog, és a bokánkat igyekszik elkapni.

Batman hozzá képest kutyafüle!

 

Így éldegélünk mi négy és felecskén Pátyon, ahol nemrégiben vettünk egy remek kis házikót, egy idejekorán elhalt egyéntől. A házon rengeteg a tennivaló, át is építenénk, ki is bővítenénk, csak a pénz, az istenadta pénz...

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr78348375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vivien 2008.05.08. 20:38:49

szedjed le a képet ,mert borzasztó!! minden jogom rajta van, nem engedem, hogy kitedd!!!
különben esküszöm én!!
süti beállítások módosítása