Minimák

2008.04.25. 13:21 | Bear | Szólj hozzá!

La Rochefoucault: Maximák


Lö Bear: Minimák


Álljon itt néhány, medvetollból (billentyűzetből) származó világmegváltó bölcsesség mindenki okulására:

  • Feltételezés: egyes falusi embereknek perverz örömöt okoz, ha Gellérthegy Méretű Kutyájuk (GMK) ártatlan járókelőkből fagyasztja ki a szart, amikor a kerítés mögül vashordóhangján rábömböl a gyanútlan Enyát hallgató munkábajáróra/hazatérőre. Ugyanez a kutya maga alá hugyozik félelmében, ha véletlenül kizárják az utcára autókiállást követően.
    ---
  • Tapasztalati tény: A munkába távbusszal járás alatt a szubjektív időérzet fordítottan arányos az utazás alatti szórakozásérzettel: minél jobban szórakozol zenehallgatás vagy olvasás ürügyén, annál rövidebbnek tűnik a menetidő. Sajnos ha nincs szórakoztató elektronika a kezed ügyében, akkor a Köcsögényből piacra bejáró nyolcvanéves mamókák félszlovák-félsváb-félmagyar zagyvaléka nem elegendő a túléléshez. ("Aber jaaaa, kak sie ezt gondolovajtye, Mámszi?")
    ---
  • Fárasztó:
    -Anya, Anya!!! A béka kimondja a nevem, ha megnyomom!
    -Jól van, Björk, menj vissza játszani!
  •  

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr9441652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása