Költözködés után

2007.09.20. 15:35 | Bear | Szólj hozzá!

Végre befejeztem a blogköltöztetést. Az eredmény: az előző blogról átpakoltam augusztusig visszamenően minden bejegyzést + képeket, ezeken még lesz egy kicsi reszelnivaló, a többi régit otthagytam a blog.hu-n, akinek kell, olvassa el ott helyben, lusta vagyok ennyit keccsölni.

Reményeim szerint itt könnyebb lesz majd blógatni, egyrészt mert tud email-blog bejegyzést is, majd jól beküldöm bárhonnan a zemilt, és már kint is van. Puff, ennyi, ez tetszik.

Ja és nem utolsósorban a kényelem, ugye, mint mindenki mozgatórugója: a google fiókból egy kattintással el tudom érni ezt a remek kis blogot (”szerénység, Virág, szerénység. Ha valamit igazán szeretek magamban, az a szerénység. Csak semmi öntömjénezés!”).

Hát ennyi, egyelőre. Majd hamarosan tovább zúdítom a bölcsességet Rátok, ne féljetek!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr49328036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása