Horoszkópod a mai napra

2008.05.13. 08:22 | Bear | Szólj hozzá!

A barátaid a hátad mögött kiröhögnek (öld meg őket mind). A hálószobád faláról jobb lenne leszedni Kiszel Tünde fotóit. A jövőd hosszú utazást sejtet, amikor a nyelved egy gyorsvonat hátuljához fagy.

Szánalmas életedet napi tizenhét órányi malmozással elviselhetőbbé teheted.
Ne cseréld el a fogkefédet egyetlen albínó törpével sem a mai napon.

Kerüld az ebola-vírussal fertőzött Szűz vagy Oroszlán jegyűeket. Te vagy a Tánc Igazi Királya, bármit is mondjanak azok az idióták. Megfizethetetlen lesz az arckifejezésed, amikor ma közlik veled, hogy egy húszkilós daganat van a vastagbeledben.

Sohasem fogod megtalálni az igazi boldogságot - rajta, sírj egy sort, ez van! A csillagok állása szerint ma felkelsz, teszel pár dolgot, aztán elmész aludni. A szülinapi partidat tönkreteszed egy orbitális fingással.

A szerelmi életed zsákutcába kerül, amikor életed párja egy gerelyt döf keresztül rajtad.
Ma számíthatsz egy nagy meglepetésre, ugyanis estére a fejed egy karóra lesz tűzve.

A Jupiter állása arra utal, hogy a hét hátralévő részét jobb lenne arccal a sárban töltened. Vezetési gyakorlatod alatt ne akarj szigetelőszalagot dugni az orrodba. Most van itt az ideje, hogy lefénymásold a hátsódat és a főnököd arcára tűzd. Ja bocsi, mégsem.

Fogyassz el mától minden nap egy tonhalas pudingot, és öblítsd le egy liter epres joghurttal. Minden csillagjegyedben született ember rendkívül barátságos - téged kivéve. 

(Most ugyan nehezen hihető számodra, vagy legalábbis valószínűtlennek tartod, hogy a bolygók és csillagok együttállásának különlegesen mély jelentősége vagy fontossága lehet, mely csak és kizárólag rád vonatkozik, de hadd biztosítsalak arról, hogy ezek az előjelzések és jóslatok mind tisztán tudományos, dokumentált bizonyítékokon alapulnak, úgyhogy bolond lennél, ha nem ismernéd fel: minden egyes fenti mondat tökéletesen megállja a helyét.)

Hol is tartottam?

Egy előléptetés várható a közeljövőben - valaki nálad tehetségesebbnek. A nevetés a legjobb gyógyszer, emlékezz erre, amikor ma a vakbeled perforál.

Készülj egy váratlan utazásra, mert ma kiesel majd a munkelyi ablakból. Dolgozz kicsit keményebben az önbizalmadon, te szánalmas hülye!

A csillagok szerint te egy érdekes és csodálatos személyiség vagy, de ugye tudod, hogy hazudnak? Én a helyedben magamra zárnám az ajtót és soha-soha-soha többé nem jönnék ki a házamból.


Az állatövi jegyek - nagyon állat!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr62465989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása