Hóborcos hétvége

2008.05.26. 11:33 | Bear | Szólj hozzá!

Nem állítom, hogy otthon unatkoznék úgy nagy általánosságban. Szabadidőmet Otthon töltött időmet legtöbbször 105%-ban kihasználom -időosztásos módszerrel- egyenlően felosztva a Mackózás-kertimunka-háztájimunka-házimunka-ötpercszusszanás tevékenységi körben. Tévénézés este 10 után, Mackóaltatás közben.

A mostani hétvége sem különbözött nagyban a fent vázoltaktól. Szombaton délután elröffentünk venni egy benzines fűkaszát, mert a tűzifa körül némileg nagyra nőtt fűben állítólag többen is láttak mostanában kölyökdínókat és szuronnyal gyakorlatozó japán császári elitkatonákat. Mintegy mellékesen vettünk még egy 3 méterszer 76 cm-es kismedencét, ahol majd Vivi ballagási partiját követően vizespóló-versenyt és habpartit fogunk tartani, szigorúan 18 éven felülieknek. Vízfeltöltés kútból, vízleürítés paradicsom-ültetvény alá.

Szóval gazt kaszáltunk, megint a bedöglött fűnyírómotor-karburátor-úszó-alsófelének kifurkálása, benzinmentesítés, összeszerelés, basszamegabenzincsövetnemdugtamvissza, szétszerelés, rádugás, összerakás, eztmegúszhattamvolna. De működik!

Kaszáltunk, ettünk, kaszáltunk, pihentünk, kaszáltunk, kaszáltunk, untuk, elfogyott.

Vasárnap borgácsolás, menü: vörösboros-pörköltös-egybefőtt-paprikáskrumpli.
Szakács: Bear.
Nézők: éhesek.
Fővési idő 1: két óra.
Étkezést követően közfelkiáltással továbbfőzés, túl sok szaftot besűrítendő: négy óra.
Eközben csúnyaranda hintaállvány gyökerestül kiirtás: 1 db.
Flexelés, darabolás, gödörfeltöltés, talicskázás, betontuskó-emelgetés, derohadtnehézez: 1 garnitúra.
Elfáradás: 100%, pluszmínusz 2 bázispont.

Jóvót!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr24487887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása