Bükkfa ízű füstölt krémsajt

2008.06.02. 13:12 | Bear | Szólj hozzá!

Sajnálom, hogy nem tartottam meg a csomagolását annak a krémsajtnak, amit ma kajoltam ebéd címén. A fenti néven forgalmazza valamilyen noname tejutánzatokat gyártó magyar kiscég. Ha lesz kedvem, délután lemegyek a zábécébe, hogy egy másikat lefenképezzek. Félelmetes élmény volt fogyasztani, mondhatom...
Bükkfa ízű... az milyen lehet?

(Utólagos betoldás: most jutott eszembe, hogy nemég nyílt nálunk új fagyizó, és annak a szórólapján volt olyan, hogy "olasz ízű fagylaltok". Nem tudom, milyen lehet az olasz íz, de sajátos hangzása van, némi perverz beütéssel...)

Hétvégileg nem történt semmi érdemleges, kivéve, hogy:

  1. Mackófiam olyannyira rászokott a szoba- és kerttisztaságra, hogy most már ha csak teheti, szól (mutogat) hogy pisilni kell, sőt néha kakaügyben is van előrejelzés. Azért mondom, hogy néha, mert most kezdte el a jó szokását, remélem, ez csak fejlődni fog, így számos forint megtakarítható lenne pelenka fronton.
  2. Sebtiben beszereztünk egy sátrat és egy gyerekpancsolót Mackókámnak, mert eddig, ha "bunkizni" (gy.k.: bunkerozni) akart a kertben, akkor mindig két pokróc és egy minicsúzda (csúúúúdááááááá!!!) volt az alapanyag. Most viszont egy kétszemélyes iglusátor fogadja a számos plüssállatot és gumiállatot és zoéállatot a füvön, tervezett felszedés ideje: 2008. november vége.
  3. Voltunk a szűkhazánk szélén rendezett Pincenapokon, egészen pontosan a napok végén vasárnap este 6 körül, hogy lássuk Vivit lángost sütni, valamint a jónépet tajtrészegen. Első várakozás bejött, a második nem, hatkor még nem voltak merev részegek a fáknak támasztva, viszont találkoztunk néhány munkatársammal, akik szintén helybéli illetőségűek.
    Fiacska Pincenapok után rögtön, fagyival

    Kulturált mulatozást követően és jópár szúnyogcsípéssel gazdagabban hazatértünk medencés otthonunkba. Azért nem kell röhögni, mert ha két hét múlva otthon leszek három hét szabin, akkor majd felállítjuk! Huncutok megnyugtatására: a korábban vásárolt 3,5 m x 75 cm-es medencét, kis hunnncutok!!!
  4. Vettünk pár bambuszredőnyt a konyhai ablakokra, így mostantól megszűnik majd a szexturizmus, bezár a bazár, Bear-fart már csak a strandon lehet majd nézni :-)
  5. Mivel semmit nem csináltam a hétvégén, baromira elfáradtam, ma reggel alig voltam képes felkelni, kb. egy órán át tologattam ki a felkelés (56 október)  időpontját öt-öt percekre.
Na, nagyjából ennyi történt, amíg nem történt semmi. Bear hétvégi epikus elbeszélésének végére értünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr94499311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása