Fájó nosztalgika

2008.01.30. 15:57 | Bear | Szólj hozzá!

Az imént tonercsere miatt lementem egy ritkán látogatott dolgozó szobájába. Amint beléptem, pont olyan illat volt bent, mint annak idején szegény rég meghalt keresztanyámék házában (no nem akkor, amikor már meghalt, nem).

Rögtön beugrott a sok-sok ott eltöltött nyaralás emléke, a málnaszörpös vérszerződések a tábortűznél, szalonnasütések, légpuskázások, csúzligyártások, barackszedések, tyúketetések, esős napokon hasonfekve olvasások, családi pecázások emléke.

Idestova negyven leszek (kimondani is rémes), de ilyen alkalmakkor még mindig kiskölyöknek érzem magam, és az azóta eltelt idő mintha meg sem történt volna…

Hiányoznak azok az idők a maguk felhőtlenségével, és tudom, hogy nekem ezek már nem jönnek vissza. Remélem, azért a kisfiamnak lesz sok ilyen negyven évre szóló emléke.

Így utólag-hasztalan is köszönöm keresztszüleimnek mindezt a sok élményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr94328088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása