Legyek jönnek, és mind ellepik a szobát

2005.02.02. 14:21 | Bear | Szólj hozzá!

A cím egy régi KFT nótából van, mielőtt a tisztátalanságra asszociálnátok :-)

Álomkór lepte el a szobámat, szerintem amíg nem figyeltem oda, megcsípett valami vadállat, és most lassan süllyedek a jótékony alvásba…
Lehet, hogy el fogok al

Mi? He? Azs’tenit! Hol is tartottam? Naszóval, utálom a volánbuszsofőröket. Nem gondolnám, hogy kötelező az utasokat fényérzékenyként kezelni, ők mégis minden reggel (no meg este is) következetesen x település határában (jó, ha nem korábban) lekapcsolják a világítást, így az emberfia ott marad a sötétben kételyek közt, hogy most akkor az A és B vektor különbsége mekkora és milyen irányba mutat. Ekkor leszek kénytelen elővenni a PDA-mat, és a fizika izgalmai helyett silány sci-fit olvasni. Esküszöm, egyszer vektorlom ezt a galádságot (nem most, mert már leszálltam a buszról).

Reggel már állt a bál a melóhelyen, egy gonosz kis összeesküvésbe rángattak bele, ki akartak golyózni egy kolléganőt, ehhez kellett segítő kétbalt nyújtanom. Szegényt koholt vádak alapján statáriálisan felfüggesztették (korunk kíméletesnek hazudja magát, így nem a nyakánál, csak az állásánál fogva tették ezt). EZ VELEM NEM FORDULHAT ELŐ!!! (Ugye? ugye nem??? szóljatok már valamit!!!)

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr62327855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása