Mobilos bejegyzés

2007.05.07. 14:53 | Bear | Szólj hozzá!

Üdv mindenkinek! Ezt a bejegyzést a buszon ülve írom, T9 szótárral. Picit nehézkes, de mindenesetre jobb, mint ha egyesével kellene bepötyögni a szavakat. Ma nem történt semmi érdekes, talán csak annyi, hogy fel kellett hívnom egy leendő beszállítónkat Németországban, de a melóhelyen nem lehet külföldöt hívni, így a főnököm mobilját használtam, az ő számláját gyarapítva.
Jópár perces lett volna a beszélgetés, de a német nem volt bent, így az interakció nem jött létre, viszont időben el tudtam jönni haza. Ha bent lett volna őkelme, akkor valószínű, hogy a büdös életben nem szabadulok meg a melóhelyről. Mákom volt!

Ez a mobilos blogolás mégsem olyan jó móka, úgy saccra Pátytól Zsámbékig ennyit sikerült bekalapálnom, inkább maradok a jó öreg, sokszor elavultnak és untrendinek mondott PC-nél.

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr63327939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása