Hóbortos hétvége

2008.03.03. 07:36 | Bear | Szólj hozzá!

Ez a vikend is olyan volt, mint a többi Sokminden történt ezen a hétvégén.

1. Mackókámnak péntek este óta nem ment a kakilás. Ennek bánatára szegényke mindenki életét igyekezett pokollá tenni, több-kevesebb sikerrel. Végül a jól bevált lázmérős trükk segített. Nem részletezném, aki hallja, adja át.

2. Nálunk nyaralt víkendezett anyósom. Szegény már nem tartja a gondolatok gyeplőjét teljesen a markában, úgyhogy volt néhány érdekes pillanatunk, nagyjából mintha kaptunk volna még egy pulyát kölcsönbe sógornémtól. Ja és vele jött a kedvenc pincsikutyája, a Döme, akit konszenzussal utálunk családilag, mert egy randa kövér dög, a legfinomabb falatokra rá se néz, mert állandóan torkig van etetve nasival, de anyósom szereti, ugyhogy jött. Mindenesetre kicsit éhesebben ment haza, mint ahogy jött... ;-)

3. Egész hétvégén esett az eső, vagy orkánlott, vagy mindkettő. Mindenesetre gusztustalan volt, az tuti, nem tudtam semmilyen háztáji melót csinálni. Talán majd a hétvégén...

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr23362942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása