Hát csak nem hagynak!

2005.02.02. 14:22 | Bear | Szólj hozzá!

Próbálnék itt készülni a holnapi fizika zéhára, de állandóan mindenféle piszlicsáré hasfájásokkal jönnek:

-Nem tudnál egy cd-t lemásolni?

-Le kell menteni valaki teljes levelezését az Exchange-ből!

-Miért nem látom a (nagy anyacég) belső telefonkönyvét, holott már két hónapja nincs hálózati kapcsolatunk vele?  (ez konkrétan teljesen hülye szegény)

-Hogy lehetne megoldani, hogy az egyik internetes szavazáson az én fotómra szavazzanak a legtöbben, tudsz-e autokattintgatós progit írni? (ez amúgy egyszer már volt terítéken, szerintem csak egy JÓ fotóval kellene pályázni, az minden bajt megoldana…)

Meg efféle nyalánkságok. Nem érzem magam türelmetlenebbnek az átlagnál, de amikor munkaidőben ilyen szarságokra képesek az emberek, akkor elgondolkozom rajta, vajon tényleg annyira le vannak terhelve a dolgozók, amennyit sóhajtozni szoktak emiatt?
Dolgoztam már olyan melóhelyen, ahol nem nagyon volt szempont, ha vécére kellett menned: először az ügyfél, és csak aztán a befosás! Remek kis mottó, itt -gondolom- rengeteg sárga szék maradna estére, tekintve az ismert munkatempót és -felfogást.

Szumma szummárum, burárum, akkor is fel fogok készülni, most, mert este a köcsög buszsofőrök úgyis lekaccsolják a lámpát…

Egyebet nem tudok elmondani. Kérem, kaccsolja ki!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr100327858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása