Felfortyanás

2008.03.10. 12:59 | Bear | Szólj hozzá!

Nem szoktam politizálni, főként nem nagy nyilvánosság előtt (csak szeretnéd, barátocskám, ez a blog nem "nagy nyilvánosság" - A statisztika).

Most mégis kicsit szeretnék szubjektíve üzenni a választás győzteseinek:

 

GRATULÁLOK, HÜLYE MAGYAROK, MAGYAR HÜLYÉK!

 

Elhittétek, amit a nagy vezér mondott, most aztán megcsináltátok a "szerencsénket", erre az évre biztosan. Az általatok annyira gyűlölt Gyurcsány-ördög most mondta, hogy nem fogja a költségvetés a kiesett bevételeket pótolni. Úgyhogy aki a vizitdíj meg a kórházi napidíj ellen szavazott, annak azt kívánom, kerüljön körömfájásssal csak egy hétre kórházba, és lássa meg belülről, mit is csinált "kormányváltó hangulat" címén az országgal.

Nyertetek, baze, csak aztán meg ne bánjátok! A baj az, hogy nemcsak ti, hanem mindenki megnyalta...

(Ja és mielőtt: én is magyar vagyok, csak sötétkék. Együtt sírunk, együtt nevetünk, Arankám. Nincs ékszíj, de van Világtalálkozó!)

Közlemény vége.

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr5374114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása