Nyullárom, haj!

2008.03.21. 11:52 | Bear | Szólj hozzá!

Megint jön a nyúlrémálom, a rettegett húsvét.

Az Állatkert bejelentette, hogy idén már nem vesznek át megunt kisállatokat, hogy ezzel se bátorítsák az ilyenkor szokásos felelőtlen állatkísérleteket ("nem Pistike, a nyuszi nem akar a mosógépben bukfencezni!")

Ha én Ákomnak valaha is nyulat akarnék venni (mi a francnak, egy nyúl semmire se jó, csak megenni, smink meg eztet nem szeressük, úgy ám, Drágaszágom, úgy ám!), akkor csakis úgy, hogy már kész nyúlketreccel meg takarmánnyal várnám, és nem szobaállatnak, hanem kivehető, megsimogatható haszonállatnak tartanám, akit először simogatunk, nyuszmuszozunk, pár hónap múlva meg tarkóncsapunk és elfogyasztunk, avagy leadunk állatfelvásárlónak kutyakonzerv és bojtos mamusz céljára.

Ja! És mindezt közölném Mackófiammal is, hogy ne érje meglepetés.

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr80390680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása