Dühös antiallergén bejegyzés

2007.08.12. 15:17 | Bear | Szólj hozzá!

Most hajnali fél három van, és ahelyett, hogy más normális emberhez hasonlóan odafönt aludnék a helyemen, és mindenféle zagyvaságot álmodnék, itt ülök a gép előtt. No nem jószántamból, hanem mert a drága jó allergia egyhetes tüsszögőrohamot hozott nekem, melynek során és következtében agyam kis adagokban távozik bensőmből.

Most éppen a kognitív funkciókért felelős területek vannak soron, a szelídség-központom sem üzemel már, emiatt roppant dühös vagyok huúúúúláúúúáááéééőőőkreccs bocsánat, csak gyorsan széttörtem egy széket agresszíve. Most már jobb.

Ha a kicsorgás eléri az agytörzsemet, akkor egy végső rohamot követően megnyugodhatok végre, nem lesz, ami törődjön nyomorult helyzetemmel, és boldog vigyorral az arcomon vegetálhatok végre életem végéig. Tüsszögni és folyni ugyan akkor is fogok, nodehát kit érdekel ez akkor már? 

Jojszakát minden tisztességes embernek!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr67327986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása