Haragszik a katona...

2007.08.16. 15:18 | Bear | Szólj hozzá!

… méghozzá a nyavalyás frissen szerzett Motorola F3-asára. Amit erről tudni kell: ez egy ultrabuta, semmittudó, de nagyon pofás, és rengeteg remek technikai újítást tartalmazó telcsi, kizárólag csak beszédhez, semmi egyébre nem jó.

Ami a bajom: nem ma tapasztalom először, de ma jött elő szinte egész nap: hívnak a mobilon, a hívónál kicsöng, nálam semmi, nulla, nuku, nista. Egy mukk se. A másik: a telefon elkezd csörögni, mert hívnak, felveszem, de alig szólok bele, egyből le is bont.

Most akkor “szivatnak, anyám, stop“? De sebaj, elővettem a fiókból a jó öreg Nokia 6150-est, ez se tud semmit, de legalább megy, így nyolc évesen is. No meg van hozzá 3 tartalék akksim, remélem, ezzel egy darabig kihúzom, amíg nem szerzek megint valami kva kütyüt, az életemet megeszik ezek a nyavalyás mobilok…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr17327988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása