Mici, a mackó

2008.03.18. 12:07 | Bear | Szólj hozzá!

Drága egyetlen fiam, Mackóka úgy két hete elment beszokni a bölcsődébe. Tette ezt azért, mert 1. Anya vitte, 2. mert nagyfiú, a pénz meg sosem elég, Anyának a GYES az lófüle, úgyhogy ment szegény, ahogy a lába Wagon-R vitte.

Szegényke, nem telt bele három nap, elkapta a szokásos bölcsis betegségek valamelyikét. Az, hogy ezek a nyavalyák hogyan, s miként élnek túl bármit, köszönhetően a felelőtlen és/vagy munkakényszerült szülőknek, az megérne egy külön misét, talán majd egyszer.

Úgyhogy Mackóka beteg lett, "taknya-nyála egybefolyt", ahogy azt a fínom városi nípek monnyák. Szegényke kigyógyult alig két hét alatt, ám egyvalami megmaradt: a köhögés.

Cicám elvitte dokinénihez, szerinte ez immunhiány, vagy efféle, és kezelni kell. Valami lehet benne, mert Vivinek is hasonló bajai voltak egész kiskorában, a drága lokális gyerekdokinéni alkoholízisében félrekezelte, úgy pár hónapig immunrendszer nélkül maradt hát a gyermek, szerencse, hogy azért köztünk leledzik a mai napig.

Úgyhogy Mickóka megy a nagy kivizsgálásokra, hogy megkezdődhessen a nagy Immunrendszer-erősítés.

Hajrá Mackóm!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://bear.blog.hu/api/trackback/id/tr60385953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása